NEPOZNATA MAČKA VAM SE POJAVILA NA KUĆNOM PRAGU? INDIJSKO VJEROVANJE UPOZORAVA: “U toj kući će uskoro biti…”

Ukoliko se nepoznata maca pojavi u vašem dvorištu, to ima određeno značenje. Prema indijskom vjerovanju, u toj kući će uskoro biti nekog vjenčanja ili veselja.

Isto tako, smatra se da maca koju usvojite štiti porodicu od negativnih uticaja. Ukoliko se na vaš prag pojavi mačka sa malim mačićima, to znači da će doći do poboljšanja finansija u vašoj porodici.

U narodu vlada i mišljenje da crna mačka donosi nesreću, međutim, to nije istina.

Crna mačka donosi sreću i mir tamo gdje se pojavi.

Bijela mačka donosi novčani napredak, a riđa maca ukazuje na poslovni uspjeh.

Iz ovih razloga nikada nemojte tjerati macu ako vam zakuca na vrata, pomazite je i nahranite i tako ćete privući pozitivnu energiju koju mačke nose.

Bonus:

Večeras nam pun mjesec puni novčanike: s ovih 6 znakova zodijaka počinje razdoblje obilja

I pored retrogradnog Merkura, ovi znakovi imat će priliku ostvariti se na profesionalnom planu, a možda čak i poboljšati svoju financijsku situaciju.

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Predstavnici ovog horoskopskog znaka imat će najviše sreće. Mogao bi dobiti priliku za napredak, a ona dolazi iz potpuno neočekivanog izvora.

Na punom mjesecu Lav će moći završiti sve započete poslove i isplatiti dugove. Na ovaj dan, predstavnici ovog znaka mogu sigurno uložiti novac u nove poslove, koji će biti isplativi.

Transakcije s nekretninama bit će uspješne. Sve u svemu, cijeli dan će biti ispunjen srećom i velikim mogućnostima.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Za vrijeme punog Mjeseca Vage će dočekati svakakva iznenađenja. Na današnji dan možda će im uspjeti ispuniti neku želju, posebice kupovnu.

Vage će 10. rujna biti vrlo samouvjerene pa će moći promijeniti mnoge stvari u svom životu.

Sve promjene koje se dogode ovog dana donijet će uspjeh.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Strijelci će moći potpisati unosan posao i tako poboljšati svoju financijsku situaciju. Dobivena sredstva bolje je uložiti u neki posao koji će u budućnosti donijeti dobru zaradu.

Jedino što predstavnici ovog znaka ne bi smjeli činiti je potpisivati ​​dokumente i ne donositi važne odluke do kraja razdoblja retrogradnog Merkura (2. listopada).

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

U rujnu će Ribe dobiti ugodan priljev novca. Oni mogu dobiti bonuse na poslu ili stipendije za dobro obavljen posao.

Vjerojatno će dovršiti mnogo nedovršenog ili započetog posla. Svaki eksperiment na koji se Ribe odluče ovog dana donijet će im uspjeh i sreću.

Blizanci (22. svibnja do 21. lipnja)

Blizanci će moći dovršiti davno započete projekte i riješiti probleme vezane uz karijeru i posao. Osim toga, nastojat će naučiti nove stvari, što će im omogućiti da bolje razumiju ljude oko sebe.

Također bi razmislio o promjenama radnog mjesta.

Ovaj dan je također dobar za trgovanje i potpisivanje unosnih ugovora. Svaki napor na ovaj dan će donijeti profit.

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Predstavnicima ovog horoskopskog znaka pun Mjesec 10. rujna donijet će veliku zaradu, prenosi Luftika. Osobito uspjeh očekuje one koji odluče pokrenuti vlastiti posao ili realizirati vlastite ideje.

Mnogima će se na ovaj dan povećati osnovni dohodak, a neki će dobiti promaknuća. Sudbina će biti naklonjena onima koji se dokažu i pokažu svoje sposobnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *