OVA 3 HOROSKOPSKA PARA RAĐAJU NAJLJEPŠU DJECU: Oni Su Magičan Spoj

Astrološki gledano, postoje kompatibilni, nekompatibilni i idealni parovi. Ovi posljednji žive u savršenoj harmoniji, a ako pride i osnuju porodicu, njihova djeca su naprosto magična. Na izgled i šarm beba mogu uticati ne samo genetika i vaspitanje, već i znak Zodijaka pod kojim su rođeni njegovi roditelji. A prema horoskopu, ova tri para koja imaju najljepšu djecu.

Žena Lav i muškarac Vodolija

Kombinacija elemenata vatre i vazduha jedinstvena je sama po sebi. Takve kombinacije su uvijek neobične: snažni, preduzimljivi Lavovi dobar su spoj sa energijom i mudrošću jedne Vodolije.

Zajedno su sposobni za velike stvari. Ovi partneri se međusobno dopunjuju, podržavaju i prenose na djecu svoje najbolje osobine. Bebe rođene u paru Lava i Vodolije su društvene i aktivne, podjednako lako pronalaze zajednički jezik sa svojim vršnjacima i sa odraslima.

Upijaju najbolje osobine svojih roditelja, što ih čini jednostavno neodoljivim, njihovom šarmu se ne može odupreti, rođene su da budu zvijezde i u svakom društvu omiljeni, prenose mediji.

Žena Bik i muškarac Rak

Bikom vlada Venera, romantični su, praktični i vrlo „kućevni tipovi“. Imaju sve šanse da postanu divne majke koje su spremne bukvalno na sve zbog svoje djece. Muškarci Rakovi su po definiciji vrlo brižni i često su sjajni očevi. Njihov spoj će biti snažan i skladan, jer su oboje vrlo osjetljivi na međusobne potrebe, osećaju raspoloženje svog partnera.

Djeca u njihovim porodicama su takođe osetljiva i saosjećajna. Ona su često vrlo privlačna, njihova unutrašnja ljepota ogleda se u njihovom spoljašnjem izgledu. Odmalena im roditelji usađuju večne porodične vrednosti, uče ih poštovanju drugih. Mame Bikovi su takođe prilično tvrdoglave. Oni su te koji uče djecu kako da se zauzmu za sebe, ali istovremeno budu pošteni i učtivi.

Žena Djevica i muškarac Riba

To su dva najemotivnija znaka zodijaka i oni često imaju tendenciju da sakriju svoja prava osjećanja. Kombinacija praktičnosti i sanjarenja ovog para je razlog što njihova deca odrastaju u porodičnoj atmosferi koja je nežna, vedra i iskrena.

Obično su djeca Djevica i Riba vrlo pametna, ljubazna, poštovana. Oni znaju vrijednost istinskih osjećanja i ponekad su pomalo stidljivi, što im samo dodaje šarm. Takvu djecu nazivaju i „starmalom“ ili „starim dušama“ – oni su tako mirni, razumni i mudri, što su osobine koje će zadržati i kada odrastu.

Bonus:

KROMPIR sadim tek u junu i moj je urod duplo veći od susjedovog: URADITE tako i krumpir će biti ogroman i zdrav!

Godinama se moja obitelj bavi uzgojem krumpira, ali za razliku od mojih roditelja, ja sam na tu ideju došao sasvim slučajno prije nekoliko godina i od tada sam se time nastavio baviti, ne odstupajući od ove metode.

Od mjeseca lipnja i srpnja započinjem proces sadnje krumpira, te nastavljam s postupnom berbom tijekom cijele godine do mjeseca prosinca.

Krumpir nije samo velik i ukusan, već je i uzgojen bez upotrebe gnojiva i bez potrebe za okopavanjem.

Potičem sve da pokušaju, možda kao mali eksperiment.

Nakon što smo prošle godine imali poteškoća sa sušenjem našeg sijena, razmišljali smo o najboljem postupku prije dolaska ljeta, što nas je u konačnici navelo da razmotrimo mogućnost sadnje krumpira u lipnju kao tajnu koja će osigurati uspjeh.

U svom pokušaju da provedem ovaj koncept, odlučio sam podijeliti sijeno u redove i ostaviti samo dio u svakoj hrpi. Nakon toga sam proklijale krumpire stavio izravno u sijeno.
Alternativno, možete ga staviti na krevet od sijena, a zatim ga prekriti dodatnim slojem sijena.

Krumpir u to vrijeme nije zahtijevao nikakvu pažnju jer je imao sposobnost samostalnog rasta.

Prednost daje rastresitom i dobro dreniranom tlu.

Nadalje, budući da su svi potrebni hranjivi sastojci već prisutni u sijenu, nema potrebe za dodavanjem dodatnog gnojiva.

Promatrajte nevjerojatnu brzinu kojom rastu, pokazujući svoju izuzetnu ljepotu.

Kako bih poboljšao iskustvo čitatelja u Milanu, stavio sam sloj kartona na netaknutu zemlju, gdje su trava i korov neometano rasli.

Navlažio sam zemlju i lagano je posipao u karton.

Dodajući već postojeće slojeve, na vrh je postavljena znatna debljina slame, otprilike 30/40 cm.

Još jednom, strateškim postavljanjem nekoliko lopata prethodnog supstrata kao žarišne točke, nastavljam sadnju krumpira.

Odozgo još jednom nanesite još 30 cm sloja “slame”.

Toga je dana osvježavajuća kiša svima udijelila svoj blagoslov.

To je doista obuhvatilo sve.

Za one s ograničenim prostorom u vrtu, ova metoda je idealna jer se jedna visoka hrpa može koristiti za zgodnu sadnju krumpira.

Kad sam pobrao ovu seriju u prosincu, s oduševljenjem sam otkrio da krumpir nije samo vizualno privlačan, već i čvrst na dodir; Procjenjujem da sam skupio oko dva kilograma.

Da rezimiram svoju perspektivu, bez sumnje, da sam imao pristup slami, nedvojbeno bih odlučio ne saditi ni na koji drugi način.

Dok je sijeno raslo oko mene, nisam primijetio prisutnost čitave vojske krumpira.

Budite oprezni sa ljigavim kukcima koji vole boraviti među sijenom.

Kako bih se zaštitio od razvoja sluzavih plijesni, poduzeo sam mjere predostrožnosti i posipao piljevinu po krevetu, što je rezultiralo stanjem mira. Zanimljivo, zanemario sam prethodno proklijanje krumpira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *