“Sa mužem živim u Beču, uskoro sam planirala u Bosnu”

Rodom sam iz Bosne sam i trenutno živim u Beču. Tako sam razočarana da ne znam od kuda da počnem…

Iduće sedmice planirali smo da posjetimo moje roditelje u Bosni, a danas mi je muž rekao da on ne ide, a ja da idem sam i da se ne vraćam njemu u Beč.

sad

Šokirala sam se, počela da plačem… nisam znala zbog čega je to odlučio, zbog čega me otjeruje, a o onda mi je rekao da me uhvatio kako …

NASTAVAK: 

… uhvatio kako kradem od njega.

To me baš pogodilo, jer pod krađom smatra to što sam sa njegovog računa skinula 100 eura da kupim poklone mojim roditeljima, sestri, bratu i njihovoj djeci. Grozno… jer kada idemo njegovim roditeljima i njegovoj porodici potrošimo i preko 200 eura na poklone.

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-staring-at-nothing-h8dvv6hie-thumbnail-full11

Stvarno grozno, još mi je sve što sam kupila uzeo i natjerao me da mu dam račune da može da vrati poklone koje sam kupila. Kada smo se vjenčavali i dok sam bila u Bosni bila je skroz druga priča, hvalio se hiljadama eura koje zarađuje i koje troši, a sada ovo…

sad-woman

Ustvari kada sam bolje razmislila problem je druge prirode… Naime već 3 godine smo u braku i ja još uvijek nisam rodila nijedno dijete, imam manjih zdravstvenih probleme, a on želi djecu… ne zbog djece, već zbog socijalnih primanja na djecu, a ovo sa 100 eura je našao kao izgovor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *