STAVITE LOVOROV LIST U NOVČANIK I DESIT ĆE SE ČUDO: Kako ovo prije nismo znali?

Lovorov list se u staroj Grčkoj smatrao simbolom pobjede i uspjeha u poslu. Vijence od ovih zelenih listova nosili su pobjednici u različitim bitkama i sportskim takmičenjima.

Lovorov list se hiljadama godina unazad smatra svijetom biljkom. Odličan je dodatak jelima, daje hrani specifičnu aromu i činije ukusnijom, pomaže kod mučnine i regulisanja šećera u krvi, a čaj od lovorovog lista umiruje kašalj. Lovorov list može i odjeći koju ste greškom ofarbali da vrati provobitnu boju, a postoje i brojna vjerovanja koja tvrde da ova biljka pomaže u privlačenju sreće i bogatsva u kuću.  Tako se vjeruje da je lovorov list “moćan talisman” finansijskog blagostanja, te i da će na ovaj način privući novac.

– Ako idete ba važan sastanak, a posebno onaj koji se tiče vaših finansija, trebalo bi da držite u ruci (ili, u najgorem slučaju, u rokovniku) mirisni lovorov list. To će vam dati samopouzdanje i doneti sreću.

 – Da biste uvijek imali novca u novčaniku, u njega treba staviti mali lovorov list – u tajni džep. To će privući nove novčanice.

– Stavite lovorov list na mjesto na kom čuvate novac. Ovaj ritual će pomoći da se ubrza rast bogatstva.

– Kada je mlad Mjesec napišite želju na listu lovora i pokušajte da ga tom prilikom ne oštetite.Stavite ovaj list na skrovito mjesto sa novcem, a kada Mjesec bude bio pun,spalite ga. Pepeo prospite napolje i očekujte da se vaši snovi uskoro ostvare.

– Kad je Mjesec pun proropržite lovorov list u tiganju na blagoj vatri Da bi pojačali aromu savjetuju da se listovi lagano pokapaju maslinovim uljem. Кada sadržaj tiganja zamiriše isključite šporet i pustite da miris uđe u sve prostorije.

Izvor: Lepa&Srećna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *