“Bio sam mjesecima uvjeren da moj zet vara moju kćerku”

Bio sam mjesecima uvjeren da moj zet vara moju kćer.

Muškarac sam, vidim to. Ona jadna uvijek bila naivna i svima sve vjeruje. Kaže joj svaki vikend da se ide malo vozati i nema ga do ujutro.

jednu večer odlučim ga pratiti sa prijateljevim autom. Bio sam u pravu. Neka žena je ulazila u njegov auto i otišli su u hotel.

Prvo sam mislio upasti tamo i svašta napraviti, ali odlučio sam otići kćerki, sve joj reći i pomoći joj da se spakirat.

ispvijest

Nije vrijedan ni udarca. Najgore od svega što mi je kćer rodila prije vremena, mali se borio mjesecima, na kraju umro. I ti umjesto da budeš uz nju, ti je varaš.”

Bonus:

STIŽE IM VELIKI DOBITAK: Mars u Biku donosi priliv novca ovim znacima

Jako je važno iskoristiti uticaj ovog Marsa naročito od 20. juna pa nadalje

Kada je u pitanju pozicija Marsa u znaku Bika prvenstveno razmišljamo o tome kako da poboljšamo svoje finansije kroz posao kojim se bavimo ili kroz dodatni posao.

Mars je 9 juna prešao u znak Bika i tokom juna donosi dobre mogućnosti u vezi posla i poslovne saradnje.

Ali najpovoljnije će uticati na osobe rođene u znaku Jarca, u znaku Djevice i u znaku Škorpije.

Kada su u pitanju Jarčevi za njih ovaj Mars donosi jako dobre poslovne mogućnosti naročito ako se radi o mlađim pripadnicima ovog znaka i o ljudima koji imaju svoj privatni posao. Jako je važno iskoristiti uticaj ovog Marsa naročito od 20. juna pa nadalje jer u tom periodu se mogu pokrenuti jako dobri i kvalitetni poslovi gdje se može zaraditi i mnogo više novca.

Kada su u pitanju ljudi koji su rođeni u znaku Djevice, njima Mars u Biku pokreće njihovo polje partnerskog odnosa pa je moguće da će kroz emotivnog partnera ostvariti mogućnost bolje finansije. Neke Djevice mogu računati na novac i na veću zaradu preko bliskih poslovnih prijatelja i saradnika posebno onih koji imaju veze sa inostranstvom ili sa profesijama novinara, rad u prosvjeti.

Što se tiče Škorpija, Mars je njihov vladar i stvara mogućnost da pokrenu nešto novo po pitanju posla preko poslovnog partnera ili preko emotivnog partnera. Škorpije generalno ne vole da zarađuju novac preko drugih ali u ovoj situaciji mogu imati jako dobre i povoljne uslove za zaradu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *