“Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao”

Komšija koji je mlađi od mene preko 20 godina me danima spopadao.

Imam 44 godine i udata sam, ali to klincu nije ništa značilo, jednostavno je želio da bude sa mnom. Zivkao me je u svaka doba dana i noći, slo mi poruke na fb, dolazio na kućna vrata sa nekim bamalnim razlozima. Iako sam ga odbijala, on je bio toliko uporan i dosadan da je na kraju moj muž počeo da me sumnjičavo gleda.

Nisam željela da išta kažem mužu, jer ne znam kako bi reagovao, ipak komšiluk je i tako to te sam prije par noći odlučila da se vidim sa tim klincem i da ga probam ubijediti da prestane sa svim tim i da od mene ne može dobiti to što želi.

Odvezla sam se do njegove vikendice, gdje je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer nije bio sam, već sa …

Odvezla sam se do njegove vikendice, gdje je rekao da će me čekati, a kada sam došla iznenadila sam se jer nije bio sam, već sa mojim mužem.

Smjestio mi je, muž misli da sam željela da ga prevarim i sad traži razvod.

Ne znam šta da radim.

Bonus:

“Muž i ja smo odveli četrnaestomjesečnu bebu u park”

“Muž i ja odveli smo četrnaestomjesečnu bebu u park.

U blizini jedne prazne ljuljaške stoji dječak koji nema više od 7 godina. Prilazim i stavljam bebu na ljuljašku, a on u ruci drži pola pakovanja keksa i nudi moje dijete.

1

Foto: Pexels.com

Pruža ruku meni da uzmem i tada vidim da su mu ručice prljave, jakna pocijepana a pantalone pohabane. Uzimam keks i dajem svom djetetu.

On pridržava ljuljašku i pomaže mi da je ljuljam.

2

Foto: Pexels.com

Pita me koliko je sati? Da li ima 12?Odgovaram mu da nema i pitam ga da li tad roditelji dolaze po njega.

Kaže mi da mu je čika iz obližnje pekare rekao da dođe u jedan.

3

Foto: Pexels.com

Svakog dana ide u tu pekaru, odnese džak sa đubretom do kontejnera, a on mu zauzvrat da dvije kese starog peciva.Ne mogu da vam opišem kolika me je tuga oblila u tom trenutku!

4

Foto: Pexels.com

Pitam ga da li je gladan i da li bi želio da mu kupim neko pecivo, a on sleže ramenima i kaže mi:”ako hoćeš” uz stidljivi osmijeh.

6

Foto: Pexels.com

Iste sekunde odlazim do pekare i kupujem mu rol-viršlu. Vraćam se i dajem mu. NIKADA U ŽIVOTU NEĆU ZABORAVITI NJEGOV OSMIJEH!”

5

Foto: Pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *