21. Juna Stiže NAJMOĆNIJI PUN MJESEC U GODINI i za OVA 4 ZNAKA donosi OGROMNE životne preokrete

U noći između 21. i 22. juna stiže pun Mjesec u Jarcu, a astrolozi ističu da je riječ o najmoćnijem punom Mjesecu ove godine, jer se poklapa sa solsticijem, odnosno trenutkom kada je dan najduži u godini i kada počinje ljeto. Junski pun Mjesec naziva se još i “jagoda” Mjesec jer u ovom periodu, zbog Sunčevog osvjetljenja iz posebnog ugla, poprima specifičnu nijansu u boji jagode.

Pun Mjesec uticaće na sve znakove Zodijaka, ali bez brige – ovaj astro događaj uvijek donosi jasnoću u zabrinjavajuće situacije i daje prilike da se neki ciklusi i poglavlja vašeg života završe. Pažnju na horoskop najviše treba da obrate Ovan, Rak, Vaga i Jarac, s obzirom da će junski pun Mjesec najviše uticati na njih.

Astrolozi ističu i da će priliv energije Jarca u ovom periodu pomoći svima da ostanu fokusirani i sa obje noge čvrsto na zemlji, pa je ovo idealno vrijeme za neke praktične poslove, rad na napretku karijere i postizanju ciljeva.

No, hajde da vidimo kakva to prognoza čeka gorepomenuta četiri znaka kojima se smiješe najveće promjene u narednim danima.

OVAN

Tokom perioda punog Mjeseca u centru pažnje biće vaši lični ciljevi i društveni status. Moguće je da ćete morati da se pozabavite nekim stvarima vezanim za brak, razvod ili profesionalni razvoj. Junski pun Mjesec najviše utiče na vašu finansijsku sferu, a moguće je da vas uskoro čeka neko poslovno putovanje ili obuka koji će umnogome pomoći u napretku vaše karijere.

Osetićete i ogroman poriv da nešto promijenite u svom životu, ali ćete željeti da donosite odluku na osnovu onoga što osjećate u duši, a ne u glavi. Savjet astrologa je da sebe uvijek pitate prije nego što povučete neki potez da li će vas to učiniti srećnijim, a život ispunjenijim.

RAK

Raku će u ovom periodu prioritet biti partnerski odnosi, odnosni ljubavni život. Možda ćete preispitati svoje izbore i čak ih završiti. Borićete se za svoje interese i emocionalnu sigurnost i konačno ćete postaviti granice. Za emotivno ispunjene Rakove moguće je da slijede brak ili početak zajedničkog života. Ako živite u inostranstvu ili težite preseljenju, možete se nadati dobijanju boravišne dozvole.

Imaćete puno sreće u sferi finansija, ne samo kada je riječ o novcu koji stičete kroz posao, već vas očekuje potencijalno nasljedstvo ili vraćanje nekog starog duga.

Moguće je da će u životu vaših roditelja doći do značajnih promjena.

VAGA

Vagama ovaj period donosi izazovne porodične događaje i probleme u domu. Moguće je da ćete preispitati i promijeniti svoje prioritete u životu, a to može da znači i povratak na posao posle porodiljskog odsustva, ostvarivanje prihoda od izdavanja nekretina i slično. Promjene očekuju i Vage koji su roditelji. Budite spremni na razočarenja, nešto neće ići kako ste planirali, a okolina vas neće podržati, pa ćete neočekivano morati da mijenjate svoje planove. Ipak, nemojte se fokusirati na negativno, sve promjene koje stižu su za vaše veće dobro.

JARAC

Ovaj period obilježiće donošenje važnih odluka u vezi ličnih odnosa i izbora mjesta za život. Očekuju vas zanimljiva poznanstva u romantičnom smislu, vjeridba ili čak i brak. Također, kada je riječ o poslu, i tu može biti veoma važnih događaja kao što je sklapanje važnog posla, novi projekat ili potpisivanje nekog sporazuma. Nadolazeći lunardni događaji u potpunosti mogu da preokrenu scenario vašeg života.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *