Bosanac otkrio koji pjevač je deda petog finaliste „Zvezda Granda“: ŽIRI U ŠOKU

Dva zanrovski različita takmičara odmjerila su snage u polufinalu „Zvezda Granda“.Petar kREKIĆ  iz Beorgada Mirza Pandur iz Sarajeva lavovski su se borili za mjesto u finalu, ali je samo jednom to pošlo za rukom.

Petar koji u „Zvezdama Granda“ brani boje tima Viki Miljković, predstavio se narodnjačkim repertoarom kojim je i nagrađen sa maksimalnim brojem glasova žirija.

Protiv narodnjaka išao je Mirza Pandur iz tima Snežane Đurišić koji se pop numerama predstavio u polufinalu.

Oba takmičara dala su svoj maksimum na sceni, te je ih žiri obojicu nagradio sa šest glasova.

Ali finalista ovog duela može biti samo jedan, te su kandidati morali dodatno da se potrude da osvoje žiri.

Usledilo je akapela pjevanje kojim je stručni žiri i odlučio ko je peti finalista sedamaeste sezone najgledanijeg talent šoua.

I dok je Petar ponovo odabrao narodnu numeru, Mirza se odlučio za pop.

Nakon natpjevavanja, žiri je glasao i rekao da je finalista „Zvezda Granda“ Mirza Pandur koji je dobio 4 glasa, dok je njegov protivnik osvojio 2.

-U finale direktno ide Mirza Pandur koji nije svestan kakav uspeh je postigao – rekla je Ana Sević i čestitala Snežani Đurišić, Mirzinoj mentorki koja je zaslužna za sve što je pokazao u takmičenju

Dragan Stojković Bosanac se složio sa Popovićem i dodao da je ovdje riječ o odličnim kandidatima, a zatim riješio da otkrije tajnu Mirze Pandura.

-Tvoj deda je Edo Pandur. On je bio legenda Sarajeva i pevač Radija Sarajeva i jedan od retkih u Bosni koji je starogradske pesme pevao fantastično. Evo sa dede na unuka – otkrio je Bosanac, što je sve u studiju ostavilo u šoku, budući da je takmičar krio čiji je unuk.

Saša je još jednom nahvalio takmičare, a zatim dodao:

-Ovo je najjača sezona u poslednjih 10 godina, ako izuzmemo sezonu u kojoj je pobedila Džejla Ramović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *