Ovako je Kemal Malovčić predvidio pobjedu Šejli Zonić u „Zvezdama Granda: Svaka njegova riječ se obistinila (VIDEO)

Samo nekoliko sati pred početka finala muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ oglasio se legendarni Kemal Malovčić koji je uputio tada jaku poruku kojom je predvideo ko će da pobedi u sinoćnom spektaklu.

On je imao snažnu publiku za sve one koji prate ovaj šou, a posebnu podršku uputio je sestričini Šejli Zonić.

-Jedan lep pozdrav za sve fanove. Ovo je moja podrška Šejli na Grandu, čestitam joj i da pobedi, ako bude sreće, a trebala bi pobediti – rekao je proslavljeni pevač.

https://www.instagram.com/reel/C77OgM8tiL8

Finalistkinja je ovaj video podelila na društvenim mrežama i zahvalila se ujaku na podšci koju joj je pružio tokom takmičenja.

-Moj daidža Kemal Malovčić mi je davno rekao “Prvo škola, pa onda karijera!”. Taj savet nikada neće otići u zaborav jer sam ga poslušala – napisala je Šejla uz video.

Kada sam krenula u srednju muzičku školu dobila sam od njega savet koji nikada nisam zaboravila. Rekao mi je da prvo školu završim, da sam rođena sa talentom i da taj talent negujem i kroz formalno obrazovanje te da ću imati vremena za javne nastupe, što sam naravno primienila, a primenjujem i danas – počela je ona i dodala:

Šejla je inače jednom prilikom u emisiji izvela pesmu ujaka Kemala Malovčića, a tada je otkrila šta joj je rekao pred učešće u „Zvezdama Granda“.

-Rekao mi je da slušam svoju mentorku Cecu, to je nešto na šta mi je baš posebno ukazao. Pre „Zvezda Granda“ mi je uvek govorio da završim školu, da ima vremena za karijeru i nastupe. Prvo škola, pa sve ostalo- otkrila je ona za Grand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *