SKANDAL U “NIKAD NIJE KASNO” Žika Jakšić prvi put DISKVALIFIKOVAO dva učesnika, uhvaćeni u PREVARI

Dvojica polufinalista muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” diskvalifikovani su zbog malverzacija u glasanju, piše Blic.rs.

Naime, takmičar Miloš Radić Šeš, koji je dobio najviše glasova publike na Fejsbuku plasirao se u finale, dok su dvojica izbačena iz daljeg takmičenja.

Voditelj i autor emisije, Žika Jakšić izdao je saopštenje ovim povodom gdje je naveo da su se dvojica učesnika bavila hakerskim servisima kako bi dobili više glasova.

“Draga naša publiko, analizom polufinalnog glasanja na Fejsbuku je utvrđeno da su se dva kandidata služila hakerskim servisima za vještačko generisanje glasova uz korišćenje nedozvoljenih VPN servisa. Analizu glasanja je na naš zahtjev uradila Švajcarska firma NTH Media koja je od Fejsbuk platforme dobila detaljan izveštaj o svakom glasu koji je pristigao sa detaljnim opisom vremena, zemlje, provajdera i IP adresom odakle je stigao.

Diskvalifikacijom tih glasova smo dobili i novog pobjednika glasanja koji je regularno osvojio najveći broj glasova, a to je Miloš Radić Šeš kome od srca čestitam na zasluženom ulasku u finale!”, stoji u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *