„Gospodine, zašto niste prije prijavili ukradenu karticu“?

„Gospodine, zašto niste prije prijavili ukradenu karticu“?

„Zato što je lopov trošio manje od moje žene“!

A zašto onda sad prijavljujete“?

„Zato što mislim da je sad koristi njegova žena…“

Bonus:

Majka Darka Lazića, Branka, pronašla je sreću u ljubavi pored čovjeka koji se zove Dragan Paunović.

“Dragan je iz Velikog Gradišta, ali godinama živi i radi u Holandiji. Porodica Lazić ga je tamo i upoznala kada živjeli prije mnogo godina ali nikad nisu bili prijatelji ali bliski sa njim. Razveden je i ima petoro djece. On nije znao uopšte da je Milan preminuo jer ne prati naše vijesti baš slabo.

Nakon smrti Darkovog oca, on je čuo šta se desilo, našao je Branku na Fejsbuku u i izjavio saučešće”, priča izvor blizak porodice i dodaje:

“Nakon nekoliko mjeseci počeli su da se dopisuju, i on je sticajem okolnosti otvorio firmu neku i u Beogradu, tada se javio Branki da se vide, počeli su da se druže, rodile se emocije i sada su zajedno. Darko i cijela porodica je njega jako lijepo prihvatila, svi se slažu, on je bio i na svadbi i sve je kako treba. Živi na relaciji Srbija-Holandija, on i Branka se lijepo slažu.

Znate kako, nema ko koga tu da osuđuje, niko se nikome nije umiješao u brak, rasturio i poremetio nešto. Sudbina je takva, oni se druže, pomažu, nikome ne smetaju, Branka je mlada žena, sinovi imaju svoje porodice i živote, šta će ona…”

Podjsetimo, Darkov otac, a Brankin muž Milan, preminuo je 13. decembra 2020. godine, usljed komplikacija nakon operacije smanjenja želuca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *