“Oktobar…obožavala sam taj mjesec…”

“Oktobar…obožavala sam taj mjesec.

A onda sam se razboljela. Otkazali su mi jetra i bubrezi. Prilikom uvođenja katetera za dijalizu nestručan ljekar mi je pocijepao vene na desnom plućnom krilu.

Obilno k*varenje u grudnom košu, gube me.

Transportuju me u drugu bolnicu gdje u roku 12 sati imam dvije torakalne hirurgije.

Dva mjeseca kome i na respiratoru, upala pluća, infarkt, sepsa. Mjesec i po još u bolnici oporavka. Mučenja, skidanja sa raspiratora pokretanje funkcije cijelog tijela.

Patnji, bola koji još traju. Nisu mi davali 2% da ću preživjeti, ali jesam. Borim se svaki dan, za jedan više udah i biće bolje, ali nikada više neću voljeti jesen.”

(Ispovesti.com)

Bonus:

“Imam u komšiluku jednu baku od 78 godina koja živi sama…”

“Imam u komšiluku jednu baku od 78 godina koja živi sama i ponudila sam se da joj kupim u radnji šta joj treba.

Napravila mi je spisak gdje je bilo i brašno nekog određenog tipa.

Kad sam otišla u radnju, nije bilo tog brašna, već samo 2 pakovanja nekog drugog tipa i radnica mi kaže kako je to sve što imaju i da bolje uzmem dok i to neko nije kupio.

Uzmem to, takva je situacija, bolje išta nego ništa.

Kad sam to donijela komšnici, žena mi se izderala što joj nisam kupila ono koje mi je rekla, izvrijeđala me kako sam nesposobna, iako sam joj objasnila situaciju. Još kaže da joj dugujem te pare koliko je to brašno koštalo.”

(Ispovesti.com)

Bonus:

SKANDAL U “NIKAD NIJE KASNO” Žika Jakšić prvi put DISKVALIFIKOVAO dva učesnika, uhvaćeni u PREVARI

Dvojica polufinalista muzičkog takmičenja “Nikad nije kasno” diskvalifikovani su zbog malverzacija u glasanju, piše Blic.rs.

Naime, takmičar Miloš Radić Šeš, koji je dobio najviše glasova publike na Fejsbuku plasirao se u finale, dok su dvojica izbačena iz daljeg takmičenja.

Voditelj i autor emisije, Žika Jakšić izdao je saopštenje ovim povodom gdje je naveo da su se dvojica učesnika bavila hakerskim servisima kako bi dobili više glasova.

“Draga naša publiko, analizom polufinalnog glasanja na Fejsbuku je utvrđeno da su se dva kandidata služila hakerskim servisima za vještačko generisanje glasova uz korišćenje nedozvoljenih VPN servisa. Analizu glasanja je na naš zahtjev uradila Švajcarska firma NTH Media koja je od Fejsbuk platforme dobila detaljan izveštaj o svakom glasu koji je pristigao sa detaljnim opisom vremena, zemlje, provajdera i IP adresom odakle je stigao.

Diskvalifikacijom tih glasova smo dobili i novog pobjednika glasanja koji je regularno osvojio najveći broj glasova, a to je Miloš Radić Šeš kome od srca čestitam na zasluženom ulasku u finale!”, stoji u saopštenju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *